Percheziţii în Prahova şi Ilfov la suspecţi de evaziune fiscală prin comerţ cu fructe şi legume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii creau firme pentru comerţ cu fructe şi legume, apoi le băgau în insolvenţă. FOTO Adevărul
Suspecţii creau firme pentru comerţ cu fructe şi legume, apoi le băgau în insolvenţă. FOTO Adevărul

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat miercuri dimineaţă 5 percheziţii şi 6 controale în judeţele Prahova şi Ilfov care vizează persoane suspectate de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomnitare şi comerţului angro şi en-detail cu legume şi fructe

Persoanele vizate sunt suspectate că prin intermediul unor societăţi comerciale pe care le controlau efectuau achiziţii intracomunitare de legume şi fructe, ulterior faţă de societăţile comerciale respective fiind demarată procedura insolvenţei.

În acest fel, bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu peste 700.000 de lei, prin infracţiuni comise din anul 2010 până în prezent.

La sediul poliţiei au fost conduse pentru cercetări 5 persoane suspectate de comiterea faptelor.

Percheziţiile au fost efectuate împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Prahova, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Vă mai recomandăm

VIDEO Un prahovean a păcălit zeci de persoane cu locuri de muncă în străinătate. Oamenii i-au virat 160.000 de lei în conturi

Un şef din Poliţia Prahova a murit pe terenul de sport

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite