Membru al clanului „Ghenosu”, reţinut în timp ce încerca să împuşte un adversar. Acum este audiat la DIICOT Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Cobianu, zis „Nas", membru al grupului interlop "Ghenosu" a fost reţinut ieri de procurorii DIICOT Ploieşti pe când încerca să îl omoare pe unul dintre adversarii liderului din Târgovişte.

Ionuţ Cobianu a fost reţinut pe treptele Tribunalului Dâmboviţa, având asupra lui un pistol Makarov, de calibrul 9 milimetri, în condiţiile în care acestuia îi fusese interzisă deţinerea vreunei arme. Oamenii legii aveau informaţii că acesta se pregătea să îl împuşte pe Ion Honciu, un adversary al lui Ghenosu.

Ion Honciu urma să se prezinte  la Tribunalul Dâmboviţa pentru un recurs în dosarul în care el şi Florin Ghinea, zis "Ghenosu", sunt acuzaţi de încăierare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ionuţ Cobianu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este audiat la sediul DIICOT Ploieşti.  În cursul zilei de astăzi, acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. La audieri, tânărul de 21 de ani le-a spus procurorilor că tocmai se pregătea să arunce pistolul care a fost găsit asupra lui.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite