INEDIT: Reuniune de familie la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Pătraşcu a semnat cu Astra Ploieşti
Bogdan Pătraşcu a semnat cu Astra Ploieşti

Proaspăt transferat la Astra Ploieşti, mijlocaşul Bogdan Pătraşcu (33 de ani) a dezvăluit că este rudă, chiar dacă îndepărtată, cu unul dintre coechipieri, Florin Pătraşcu (26 de ani). Pe final de carieră, el va avea pentru prima dată ocazia să joace alături de vărul său

După Curcă şi Munteanu la Dinamo, şi Astra Ploieşti are, începând din această săptămână, cuplul său de veri, chiar dacă aici este o relaţie de rudenie ceva mai îndepărtată. Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu, prezentat oficial vineri în urma transferului de la Dinamo, a dezvăluit că potrivirea de nume cu Florin Pătraşcu, un fotbalist mai vechi al Astrei, nu este pură coincidenţă. Ajuns la aproape 33 de ani, Bogdan este pentru prima dată coechipier cu Florin.

Florin Pătraşcu (foto. fcastraploiesti.ro)

„Suntem rude îndepărtate, verişori. În tinereţe, eram şi confundaţi. Mulţi îmi ziceau Florin. Am vorbit cu el şi i s-a întâmplat acelaşi lucru, când s-a dus la Farul, lumea îl striga Bogdan“, a povestit mijlocaşul venit de la Dinamo.

Vedeţi aici lista completă a achiziţiilor făcute de Astra în iarnă, care include patru brazilieni, un portughez şi un român.

Bogdan şi Florin Pătraşcu (Foto stânga: fcastraploiesti.ro) nu sunt singurele rude de la Astra. Portarul Silviu Lung Junior lucrează la Ploieşti alături de tatăl său, fostul internaţional Silviu Lung, care acum antrenează portarii la Astra.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite