Imagini incredibile surprinse la Bușteni. Trei urși se cațără cu gesturi aproape umane pe un gard metalic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi pui de urs însoțiți de mama lor au fost filmați în timp ce se cățărau cu gesturi aproape umane pe un gard înalt din metal. Animalele doreau să ajungă la un măr plin de rod aflat în curtea unei case din stațiune.

image

Filmarea care surprinde cei trei urși în plină acțiune a fost postată de un grup de Facebook de Costin Miclea și au devenit virale în câteva zeci de minute. Imaginile sunt relevante pentru a dovedi pericolul real pe care îl reprezintă urșii care au invadat pur și simplu localitățile de munte.

În clipul amintit se vede clar cum cei doi pui de urs, însoțiți de mama lor, nu întâmpină absolut nicio problemă atunci când trebuie să sară peste un gard metalic înalt, scopul lor fiind să ajungă lângă mărul plin de rod.

Puii au imitat gesturile ursoaicei, sărind gardul înalt fără probleme FOTO Captură Video
Puii au imitat gesturile ursoaicei, sărind gardul înalt fără probleme FOTO Captură Video

Mai întâi sare gardul ursoaica, agățându-se cu labele din față de partea superioară a grilajului, evitând țepușele, apoi este urmată pe rând de cei doi pui care imită perfect gesturile mamei. Unul dintre ursuleți rămâne în urmă pentru câteva secunde pentru că acesta a ales să ajungă în curte sărind peste poartă, fără să aibe drept ajutor zidul de beton al gardului pe care s-au sprijinit mama și fratele lui.

Urșii sunt filmați apoi în curte savurând merele căzute pe jos.

Prezența urșilor pe străzile din Bușteni nu mai reprezintă de mult o noutate pentru localnici. Oamenii s-au convins că trebuie să conviețuiască cu animalele sălbatice, evitând să circule la lăsarea întunericului pe străzi sau în zone izolate.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite