FOTOGALERIE De la evaluare direct la terasă! Elevii din Ploiești au sărbătorit finalul examenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au sărbătorit la un suc și o înghețată finalul examenului. Foto Dana Mihai
Elevii au sărbătorit la un suc și o înghețată finalul examenului. Foto Dana Mihai

La ieșirea din sălile de examen, elevii din Ploiești care au avut motive de sărbătoare au mers cu diriginții și cu întreaga clasă la terase, pentru a marca, cu un suc sau o înghețată, finalul evaluării naționale. Mesele au fost ocupate și de foile de la proba de matematică.

Gălăgie optimistă, miercuri, la prânz, la o terasă din nordul Ploieștiului, unde absolvenții de clasa a VIII-a au venit să sărbătorească succesul de la proba de matematică. Bine pregătiți, aceștia au fost mulțumiți de nivelul de accesibilitate al subiectelor pe care le rezolvaseră cu brio.

Elevii au fost mulțumiți de subiectele de la matematică

Click pe imagini cu elevii la terasă și cu subiectele de proba de matematică

După toate emoțiile din ultimele zile, aceștia au avut liber la un suc și o înghețată, mai ales că erau împreună cu doamna dirigintă. Sub impactul examenelor, aceștia au dezbătute minute în șir  subiectele, și-au dat cu părerea și au ajuns la o singură concluzie: „Rezonabil!".

Tot ei au fost de părere că subiectul disputat de la proba de limbă română are o singură rezolvare: propoziție subiectivă la cerința „Ce este propoziţia subordonată, subiectivă sau predicativă, din fraza «Ceea ce mă jenează este dificultatea răsfoirii».

Emoțiile revin vineri, o dată cu afişarea primelor rezultate, programată pentru vineri, 29 iunie (până la ora 14.00).

În aceeaşi zi, în intervalul orar 14.00-18.00 pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în zilele de 30 iunie şi 1 iulie. Afişarea rezultatelor finale (după contestaţii) va avea loc în data de 2 iulie.

În Prahova, 6.122 de elevi s-au înscris la evaluarea națională.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite