FOTO Mall-ul Ploiesti Shopping City s-a deschis în ziua promisă. Parțial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de ploieșteni s-au îndreptat încă de dimineață spre cea mai nouă atracție din oraș, mall-ul Ploiești Shopping City, de la ieșirea din oraș spre Brașov. Chiar dacă mai sunt multe de pus la punct, vizitatorii s-au bucurat din plin de prima plimbare și sesiune de shopping.

Încă de la ora 11.00, traficul în zona Ploiesti Shopping City a fost paralizat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor de la Rutieră pentru fluidizarea traficului, iar cei care au ajuns într-un final în parcarea mall-ului au găsit cu greu un loc, mai ales că lucrările în această zonă nu au fost finalizate.

Tot efortul a meritat, într-un final, dovadă că mulți ploieșteni au făcut deja primele cumpărături de la firme renumite, pentru care erau nevoiți să se deplaseze la București.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie din mall

Dar și la interior mai sunt multe de pus la punct. Multe spații comerciale nu au fost încă deschise sau marfa abia astăzi era aranjată, însă organizatorii promit că, în zilele următoare, și acestea vor fi puse la punct, iar totul va arăta conform proiectului anunțat.  

De asemenea, ploieștenii trebuie să mai aibă răbdare până când vor putea vedea filme în sălile Cinema City, care vor fi deschise în luna decembrie.   

Inaugurarea a adus și multe surprize pentru ploieștenii de toate vârstele - promoții, momente artistice și trei concerte, programate joi seară, susținute de Akcent, Smiley și Antonia.

Ploiești Shopping City este primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu excepţia Bucureştiului, dezvoltat pe o suprafaţă închiriabilă de 55.000 mp, incluzând hipermarket-ul Carrefour ca ancoră principală şi peste 100 de magazine dispuse pe un singur nivel.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite