FOTO Atmosferă de poveste la deschiderea Festivalului „Sinaia Forever“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parada celor 100 de îngeri a deschis oficial festivalul. Foto sinaiaforever.ro
Parada celor 100 de îngeri a deschis oficial festivalul. Foto sinaiaforever.ro

100 de îngeri au dat, vineri seară, startul Festivalului „Sinaia Forever" 2012, unul dintre cele mai frumoase de pe Valea Prahovei. Peste 50.000 de turiști sunt așteptați zilele acestea în stațiune.

Organizatorii s-au ținut de cuvânt și au oferit momente memorabile localnicilor, dar și miilor de turiști care au ajuns încă de vineri seară pe Valea Prahovei.

Voluntari costumați în îngeri, 100 în total, tot atâția câți sărbătorește și Casino-ul din stațiune, dar și trompetiști au anunțat cu mare zarvă deschiderea celor trei zile de petrecere din stațiune.

Voluntarii din Sinaia au creat o atmosferă specială. Foto sinaiaforever.ro

Click pe imagini pentru o fotogalerie din prima zi de festival

În anii trecuți, peste 50.000 de turiști au ajuns la festival, dar sunt mari șanse ca recordul să fie depășit în acest weekend pentru că vremea este perfectă pentru plimbare și distracție pe Valea Prahovei.

Vedeți aici programul de sâmbătă de la „Sinaia Forever"

Vineri seară, în jurul orei 21.00, pe DN1, în zona Nistoreşti - Comarnic, pe sensul spre Braşov, traficul era îngreunat din cauza aglomeraţiei, semn că mii de persoane se îndreptau către festival.

De reținut este și faptul că pe întreaga perioadă de organizare şi desfăşurare a festivalului, până luni dimineață, la ora 6.00, accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul oraşului este interzis, iar circulaţia se va desfăşura doar pe varianta DN1.

Rămâneți pe ploiesti.adevarul.ro pentru fotografii și pentru a afla surprizele din fiecare zi de festival și programul concertelor, proiecțiilor, concursurilor și expozițiilor din cele trei zile de sărbătoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite