Fiul comisarului şef Trandafirescu, din Poliţia Prahova, cercetat pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruparea este suspectată de trafic de ţigări şi spălare de bani. FOTO Poliţia Română
Gruparea este suspectată de trafic de ţigări şi spălare de bani. FOTO Poliţia Română

Procurorii DIICOT şi poliţiştii au făcut, vineri, 31 de percheziţii în Bucureşti, Ploieşti şi în judeţul Ilfov, la locuinţele membrilor unei grupări suspectate de trafic de ţigări şi spălare de bani. În dosar este cercetat şi Daniel Trandafirescu, fiul comisarului şef Ionel Trandafirescu, adjunctul inspectorului şef IPJ Prahova

În urma percheziţiilor, la care au participat şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPF – Serviciul Teritorial Iaşi şi IGPR – DCCO, au fost ridicate şi duse la audieri 26 de persoane, printre care se află şi Ion Guşan, lider al lumii interlope din Republica Moldova.

În urma percheziţiilor a fost descoperită într-un imobil din localitatea Clinceni, judeţul Ilfov, o linie completă de fabricare a ţigaretelor, neautorizată, aflată în stare de funcţionare, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Procurorii au ridicat cantităţi importante de ţigări, tutun  vrac, aparatura de imprimerie şi ambalajele destinate funcţionării fabricii.

Anchetatorii vor audia la DIICOT – Structura Centrală 26 de persoane. Percheziţiile au fost făcute de procurorii DIICOT de la Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi, ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Poliţia de Frontieră – Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul Jandarmeriei Române şi Autorităţii Naţionale a Vămilor. Acţiunea a fost sprijinită de Serviciul Român de Informaţii. Procurorii DIICOT au cooperat în această cauză cu autorităţile din Republica Moldova.

În acest dosar, potrivit telegrama.ro, este cercetat şi avocatul Daniel Trandafirescu, fiul comisarului şef Ionel Trandafirescu, adjunctul inspectorului şef IPJ Prahova.

Vă mai recomandăm

O reţea de 13 persoane, în frunte cu şefa comisiei de handicap Prahova, trimisă în judecată în dosarul certificatelor eliberate fraudulos

Un primar suspendat pentru incompatibilitate şi-a recăpătat mandatul după un an de procese

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite