First Bank a lansat o ofertă pentru credite ipotecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

First Bank a lansat o ofertă foarte avantajoasă pentru credite ipotecare, ce permit inclusive refinanțarea în condiții avantajoase a creditelor existente.

image

În încercarea de a afla cât mai multe detalii, am pus câteva întrebări directorului regional al băncii din Ploiești.

Georgiana Mincu este Director Regional, Regiunea EST, cu o experiență de peste 25 ani în domeniul bancar, a ocupat diverse funcții în segmentul de business retail, în mai multe bănci. S-a alăturat First Bank în ianuarie 2021, preluând atât conducerea sucursalelor din patru județe ale țării, precum și segmentul SME în aceeași arie, motivată de misiunea First Bank de a servi ca partener de încredere pentru clienții băncii, de a-și ajuta clienții fiindu-le întotdeauna aproape.

R: First Bank a lansat o ofertă de refinanțare a creditelor ipotecare. În cât timp se poate rambursa creditul?

Georgiana Mincu: Suntem încântați că putem fi alături de clienții noștri prin oferta de refinanțare promovata la acest moment. Creditul se poate rambursa pe o perioadă maximă de 30 de ani în funcție de vârsta solicitantului.

R: Care este suma maximă pe care o puteți oferi?

Georgiana Mincu: Suma maximă este 500.000 Euro echivalent în lei.

R: Care este dobânda pe care o aplicați?

Georgiana Mincu: Dobânda aplicată este competitivă și ne poate recomanda ca fiind una din primele opțiuni din piață.

Dobânda fixă de la 6,89% în primii 5 ani și marja 2,65% + IRCC începând din anul 6.

Dobânda variabilă de la 2,29% + IRCC.

R: Debitorul poate avea coplătitori? Ce persoane pot fi acceptate?

Georgiana Mincu: Dăm dovadă de flexibilitate în abordarea nevoilor clienților noștri, de aceea debitorul poate avea până la trei coplătitori (soțul/soția, partenerul/partenera, părinți/copii/frați).

R: Există și alte facilități pe care First Bank le poate oferi?

Georgiana Mincu: Printre multiplele facilități pe care banca noastră le oferă, aș menționa costurile notariale aferente ipotecii (atât în cazul creditelor noi cât și în cazul refinanțărilor externe) care sunt plătite de bancă (în limita a 2000 lei). De asemenea, taxa de evaluare imobil pentru imobilul adus în garanție este suportată tot de către bancă.

Pe lângă aceste facilități, First Bank are și alte facilități foarte avantajoase pentru împrumutați precum:

- Costurile notariale aferente ipotecii atât în cazul creditelor noi cât și în cazul refinanțărilor externe (credite ipotecare acordate de alte instituții financiare) vor fi plătite de bancă (în limita a 2000 lei).”

- Rată lunară mai mică;

- Plata taxei de evaluare la contractare pentru bunul imobil care se va lua în garanție în cazul creditelor de investiții imobiliare noi cât și cele cu refinanțare va fi suportată de către bancă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite