Festivalul Ţuicii, în weekend, la Vălenii de Munte. Concerte Voltaj, Pepe şi Anna Lesko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţuica este vedeta weekend-ului la Vălenii de Munte. FOTO Adevărul
Ţuica este vedeta weekend-ului la Vălenii de Munte. FOTO Adevărul

În acest weekend, de vineri şi până duminică, la Vălenii de Munte, în „patria“ prunelor, au loc Serbările Toamnei din oraş şi Festivalul Ţuicii. Licorile din fructe vor concura în tărie, iar vizitatorii se vor delecta cu produse tradiţionale, dar şi concerte Voltaj, Pepe, Anna Lesko.

Un târg de produse tradiţionale, concursuri pentru cel mai bun producător de ţuică al zonei, mese în aer liber cu pastramă şi licori bahice de tot felul sunt evenimentele propuse în acest weekend, la Serbările Toamnei şi Festivalul Ţuicii de la Vălenii de Munte.

Distracţia localnicilor şi a turiştilor, aşteptaţi în număr mare având în vedere că Vălenii sunt aşezaţi pe DN 1A, Ploieşti – Cheia, este asigurată de ansambluri folclorice profesioniste, formaţii artistice de amatori, dar şi unii dintre artiştii momentului din România.

Vineri seară vor concerta Etnic, Constantin Enceanu, Velvet şi Pepe, sâmbătă Mirela Moldoveanu , Cornelia Catanga, Hora, Rustic, Trupa Senzual şi Zuralia Orchestra, urmaţi de un foc de artificii, iar duminică, de la ora 18.00, Liviu Constantin , Florin Vasilică, Romancutze , Anna Lesko şi Voltaj.

Vă mai recomandăm

Românii îşi petrec sărbătorile de iarnă tot la munte. Peste 50% din locuri sunt deja ocupate

The Colours of Life, expoziţie pastelată la Castelul Cantacuzino din Buşteni a tinerilor pictori şi sculptori ai momentului
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite