Drumurile naționale din Prahova se închid circulației UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un strat periculos de polei s-a format în timpul nopții pe drumurile naționale și județene din Prahova. Mai multe drumuri au fost închise sau au traficul restricționat pentru a permite intervenția lucrătorilor de la Drumuri Naționale.

ORA 19.20

Începând cu ora 18.40, DN 1B, Ploiești - Buzău, a fost închis traficului rutier, pe raza județului Buzău. În Prahova, se circulă în condiții de iarnă până la Mizil.

ORA 17.00

Începând cu ora 17.00, DN 1 A, Ploiești - Cheia - Brașov, începând din localitatea Blejoi, și DN 71, Sinaia - Moroieni, s-au închis circulației rutiere.

ORA 11.45

De la ora 11.30, pe DN1, Ploiești - Brașov, și pe DN 71, Sinaia - Târgoviște, se ridică restricția de tonaj de peste 7,5 tone. Traficul se desfășoară pe aceste tronsoane în condiții de iarnă.

ORA 9.30

Au fost închise circulației DJ 102 D, Boldești Grădiștea - Sălciile, dar și DN 1 D, Albești - Urziceni, ca urmare a blocării traficului în județul Ialomița.

Pe DN 1, între Metro Ploiești și până la limita cu județul Brașov, pe DN 71, de la Sinaia până la limita cu județul Dâmbovița și pe DN 1A, de la Văleni până la limita cu Brașovul, circulația este restricționată pentru mașinile cu greutatea mai mare de 7,5 tone.

Polițiștii acționează împreună cu lucrătorii de la Drumuri Naționale.

Rămâneți pe ploiesti.adevarul.ro pentru a fi la curent cu starea drumurilor din Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite