Doi medici din Prahova, soţ şi soţie, răpuşi de COVID-19 în doar trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mafia sângelui sam schwartz

Doi medici radiologi din Prahova, ambii infectaţi cu SARS-CoV-2, au murit la distanţă de doar trei unul faţă de altul. Ambii au fost internaţi în secţia ATI a Spitalului Municipal Câmpina, unde erau şi angajaţi.

Medicii Alexandrina şi Octavian IONETE s-au infectat cu coronavirus în urmă cu puţin timp, dar starea lor de sănătate s-a agravat astfel că a fost nevoie să fie internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina.

”Medic primar în Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală a Spitalului Municipal Câmpina, Alexandrina Ionete, care a împlinit 68 de ani cu o zi înainte de deces, a ales să nu se pensioneze şi a continuat să lucreze în această perioadă dificilă punând în slujba luptei împotriva epidemiei, profesionalismul şi cunoştinţele sale. 

alexandrina ionete medic spital campina foto facebook/federaţia solidaritatea in sanatate

Alexandirna Ionete FOTO Facebook/ Federaţia Solidaritatea Sanitară

Exigentă şi strictă în privinţa măsurilor de sănătate şi protecţie împotriva coronavirusului, din păcate, totuşi ea s-a infectat cu Sars-Cov-2 şi mai grav întreaga familie: soţul, cei doi băieţi , nepotul şi nora care e şi însărcinată”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federaţiei ”Solidaritatea Sanitară” din România.

 Octavian Ionete, în vârstă de 70 ani, se pensionase din sistemul sanitar recent. El a fost medic radiolog şi şef de secţie al Laboratorului de Radiologie al Spitalului Municipal Campina.

A pierdut lupta cu virusul în data de 13 decembrie 2020, cu doar trei zile înaintea soţiei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite