Directorul ADI Termo Prahova şi-a dat demisia după scandalul apei calde de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tiseanu, directorul ADI Termo, şi-a dat demisia din funcţie FOTO oglindadeazi.ro
Horia Tiseanu, directorul ADI Termo, şi-a dat demisia din funcţie FOTO oglindadeazi.ro

Directorul ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu, şi-a dat demisia după scandalul privind sistarea furnizării apei calde la Ploieşti, a anunţat, joi, Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Prahova.

Directorul ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu, şi-a dat demisia după scandalul privind sistarea furnizării apei calde la Ploieşti, a anunţat, joi Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Prahova.

Potrivit sursei citate, încetarea contractului individual de muncă va intra în vigoare începând cu data de 5 august 2022.

Informaţia privind plecarea directorului ADI Termo din funcţie a circulat încă de miercuri, doar că surse administrative vorbeau despre demiterea acestuia printr-o decizie a preşedintelui CJ Prahova, instituţie în subordinea căreia se afl ADI Termo Prahova.

Horia Tiseanu este fostul primar al municipiului Câmpina în perioada 2004-2022. Acesta a fost numit la conducerea ADI Termo Prahova în toamna anului trecut.

Peste 130.000 de ploieşteni, dar şi importante instituţii publice din Ploieşti, racordate la sistemul centralizat de termie şi apă caldă, au rămas, începând de luni 1 august, fără apă caldă timp de o lună după ce societatea care operează centrala de la Brazi a anunţat că intră în revizie tehnică.

În acest context, între Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova a fost declanaşat un război al acuzaţiilor, instituţiile pasându-şi vina una de la alta, fără însă să se găsească o rezolvare rapidă a problemei.

Joi, zeci de ploieşteni au protestat în centrul oraşului, cerând, printre altele, demiterea de urgenţă a directorului ADI Prahova, acuzându-l de  gestionare defectuoasă a contractului privind livrarea de agent termic în oraş.

Vă recomandăm şi:

Spitale şi ploieşteni fără apă caldă, din cauza neînţelegerilor între autorităţi. „Nişte oameni nu sunt zdraveni la cap”

Furnizarea apei calde, sistată pentru o lună în municipiul Ploieşti. 130.000 de persoane sunt afectate

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite