De unde proveneau urmele de sânge găsite pe cadavrul lui Constantin Toma, fost fotomodel al lui Cătălin Botezatu descoperit spânzurat în propria-i vilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Toma (24 de ani), un tânăr fotomodel care a lucrat pentru Cătălin Botezatu, a fost găsit spânzurat pe 29 octombrie în vila sa dintr-un cartier de lux de lângă Ploieşti. Poliţiştii au stabilit că tânărul s-a spânzurat, dar rudele sale au o cu totul altă variantă şi invocă prezenţa unor urme de sânge în casă şi pe pieptul bărbatului.

Constantin Toma, cunoscut de prieteni sub numele Coco, a fost găsit mort în dimineaţa zilei de 29 octombrie 2018 în vila sa dintr-un cartier de lux aflat la ieşire din Ploieşti spre Buzău. Poliţia a anunţat decesul drept o sinucidere prin spânzurare, dar familia bărbatului susţine că sunt prea multe elemente care duc spre o posibilă crimă: urme de sânge pe cadavru, răni suspecte la cap, sânge pe pereţi, uşi rupte şi nicio urmă pe stâlpul din rigips de care, spun prietenii, s-a spânzurat tânărul.

Surse apropiate de anchetă au precizat pentru ”Adevărul” că urmele de sânge descoperite atât pe pereţii din casă, dar şi pe hainele victimei aparţin prietenei lui Coco. Femeia se rănise la mâini când a intrat cu forţa în casă.

Ea se certase cu Constantin Toma în noaptea de 28 spre 29 octombrie. S-a întors însă spre dimineaţă acasă, şi – susţine ea – ar fi văzut prin geam cadavrul iubitului ei care atârna în ştreang. A chemat în ajutor un alt prieten care locuia în apropiere şi împreună au spart geamurile unei uşi laterale pentru a intra în casă.

Atunci s-ar fi rănit la mâini în cioburile geamului spart. Tânăra a declarat poliţiştilor că ajutată de amicul său a coborât din ştreang cadavrul şi ulterior a încercat câteva manevre de resuscitare. Atunci este posibil să fi murdărit cu sânge hainele victimei.

Deocamdată nu există informaţii cu privire la o altă suspiciune ridicată de mama şi de sora lui Constantin Toma: rana pe care tânărul o avea la cap, exact deasurpa sprâncenelor.

Pentru concluzii finale se aşteaptă rapotul final al medicului legist. Acesta va stabili dacă tânărul fotomodel a fost omorât sau a decis să-şi pună capăt zilelor. Deocamdată ancheta în această cazuă stagnează pentru că procurorul de caz ”lipseşte o lună”, au precizat pentru ”Adevărul” sursele citate.

Prietenii tânărului fotomodel au precizat că acesta avea probleme financiare şi că suferea din cauza faptului că nu-şi găsea un loc de muncă. Rudele sale au negat vehement acest lucru şi spun că tânărul primea regulat sume mari de bani de la familia sa stabilită în Zambia.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite