De ce scrie pe tramvaiele dintr-un mare oraş din România „C-aşa-i în tenis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvai din Ploieşti personalizat prin tehnica graffitti FOTO Primăria Ploieşti
Tramvai din Ploieşti personalizat prin tehnica graffitti FOTO Primăria Ploieşti

Călin Silviu, cunoscut în comunitatea artiştilor stradali din Ploieşti drept Mebs Silviu, a primit suprot de lucru din partea administraţiei publice locale, tramvaiele vechi ale oraşului pe care le-a pictat în tehnica graffiti.

Tema aleasă de artist în colaborare cu autorităţile locale are în prim plan personalităţile din domeniul culturii şi sportului care au devenit în timp simbol pentru oraşul Ploieşti.

Primul tramvai a fost dedicat dramaturgului I.L. Caragiale, al căuri chip a fost deja imortalizat în culori vii pe vagoanele unui tramvai.

Săptămâna aceasta au intrat pe traseu încă două tramvaie viu colorate.

”Prin tehnica graffiti, tramvaiele care circulă în oraş urmează să primească o înfăţişare modernă şi atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieştiului, totul fiind făcut de către un grup de tineri pasionaţi de arta stradală. Până în prezent, au fost redecorate trei tramvaie cu următoarele personalităţi ploieştene: Ion Luca Caragiale, Paul Constantinescu şi Toma Caragiu”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploieşti.

Tramvaiele din Ploiesti au fost persoanlziate prin tehnica graffitti

Pe unul dintre tramvaie scrie mare ”C-aşa-i în tenis”, celebră replică a actorului ploieştean, Toma Caragiu.   

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite