Cum şi-a terorizat un proxenet „iubita“ când refuza să se mai prostitueze. I-a înscenat până şi un accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PErchezitii FOTO Arhiva
PErchezitii FOTO Arhiva

O tânără din Prahova a fost terorizată aproape un an de zile de către partenerul atunci când fata a anunţat că nu mai vrea să se prostitueze. Bărbatul a urmărit-o pe stradă şi a lovit-o chiar cu maşina, doar pentru a-şi recăpăta cu forţa ”fabrica” de bani.

 Procurorii DIICOT din Ploieşti au aflat povestea de groază, iar miercuri au descins în forţă la domiciliul proxenetului.

”În cauză s-a reţinut faptul că, un suspect, folosind metoda „loverboy”, a racolat o parte vătămată, în vederea exploatării sexuale a acesteia, pe raza judeţului Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale. În momentul în care victima nu mai dorea să continue, în favoarea suspectului, activitatea de prostituţie, acesta o urmărea pentru a-i menţine starea de temere şi aservire, apoi pentru a-i înfrânge rezistenţa o ameninţa şi chiar devenea violent”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate fata a fost grav rănită după ce a fost lovită cu maşina de către proxenetul ei.

”Astfel, pe fondul unor discuţii contradictorii, suspectul a lovit partea vătămată cu autoturismul. În urma evenimentului rutier aceasta a suferit numeroase leziuni traumatice. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 12 persoane”, potrivit DIICOT.
12 persoane au fost duse la audieri.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite