Cum a reuşit o arhitectă-şefă la primărie să pice un concurs la care a candidat singură pe post. A rămas, în schimb, angajată în funcţia bine remunerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arhitecta Cristina Herţia, şefa Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, a pierdut un concurs pe care l-a susţinut pentru un post similar în judeţul Argeş. Herţia a fost singurul candiat care s-a înscris la examenul pentru ocuparea postului de arhitect-şef al oraşului Câmpulung Muscel.

Cristina Herţia, care ocupă în prezent funcţia de arhitect-şef al municipiului Ploieşti, implicată în mai multe scandaluri la nivel local, a pierdut un concurs organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea unui post similar în cadrul Primăriei din localitatea Câmpulung Muscel, judeţul Argeş.

Herţia a candidat singură, iar la concurs a obţinut doar 47 de puncte, un rezultat insuficient pentru a fi declarată admisă.

Conform site-ului Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, a fost organizat în data de 3 iulie 2018, ora 11.00.

Herţia a reuşit să treacă de prima probă a examenului şi anume selecţia de dosare, dar a picat proba scrisă, deşi are experienţă în domeniu de ani de zile, de-a lungul timpului lucrând în administraţia publică din judeţele Dâmboviţa, Mureş şi Prahova.

Cristina Herţia a fost implicată recent într-un scandal care a avut în prim-plan o funcţionară a Primăriei Ploieşti. Femeia figurează în acte ca fiind angajată a Direcţiei de Urbanism, condusă de Herţia, dar, conform fişelor de pontaj nu s-a prezentat în ultimele şase luni la post.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite