Consilierii judeţeni PDL au cerut demiterea în bloc a echipei manageriale de la Spitalul Judeţean Ploieşti şi a preşedintelui CJ, Mircea Cosma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul consilierilor democrat liberali din cadrul Consiliului Judeţean Prahova i-a solicitat preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, convocarea unei şedinţe extraordinare a consiliului, dar şi demiterea în bloc a echipei manageriale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Situaţia tensionată de la Spitalul Judeţean Ploieşti şi controlul demarat de Ministerul Sănătăţii, sub coordonarea lui Raed Arafat, în unitatea medicală a determinat opoziţia din Consiliul Judeţean (CJ) Prahova să ceară organizarea unei şedinţe extraordinare de CJ, imediat după finalizarea controlului, dar şi demiterea, în bloc, a echipei manageriale şi a Consiliului de Administraţie al SJU Ploieşti.

„Grupul consilierilor democrat liberali din cadrul Consiliului Judeţean Prahova i-a solicitat preşedintelui CJ Prahova, domnul Mircea Cosma, convocarea unei şedinţe extraordinare a consiliului, care să aibă loc imediat după finalizarea controlului declanşat de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Solicitarea consilierilor judeţeni PDL vizează obţinerea de explicaţii din partea echipei manageriale şi a membrilor consiliului de administraţie al SJU Ploieşti cu privire la situaţia alocărilor financiare şi a modului în care au fost cheltuiţi banii publici alocaţi de CJ Prahova unităţii spitaliceşti.

Nu în ultimul rând, grupul consilierilor PDL susţine că actuala stare de fapt de la SJU Ploieşti din cauza proastei administrări aduce un grav prejudiciu de imagine corpului medical din această unitate şi crearea unor tensiuni inutile în relaţia pacient-medic-asistent“, se arată într-un comunicat de presă al PDL Prahova.

Consilierii PDL mai spun că „situaţia dezastruoasă de la SJU Ploieşti se datorează deopotrivă actualei echipe manageriale cât şi membrilor Consiliului de Administraţie al SJU Ploieşti şi, prin extenso, preşedintelui CJ Prahova, social democratul Mircea Cosma, cel care a făcut «de facto » toate numirile“.

În consecinţă, PDL Prahova solicită demiterea, în bloc, a echipei manageriale şi a Consiliului de Administraţie al SJU Ploieşti şi a preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Vă mai recomandăm pe aceeaşi temă

VIDEO Prahoveni cărora le-au murit rude la Spitalul Judeţean Ploieşti au protestat în timpul controlului lui Raed Arafat

VIDEO Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, despre Spitalul Judeţean Ploieşti: „Am fost internat şi sunt viu“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite