Codruţ, câinele detectiv, îi învaţă pe copiii ploieştenilor să fie cuminţi pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câinele poliţist - Codruţ i-a vizitat, ieri, pe copiii de Grădiniţa "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril".

Poliţia Comunitară Ploieşti  şi Gruparea de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" au  demarat proiectul "Împreună pentru mai multă siguranţă" - "Prietenul meu, detectivul Codruţ", organizat şi desfăşurat în cadrul Grădiniţei "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" din Ploieşti.

Proiectul are ca scop înţelegerea şi acceptarea de către copii a regulilor de comportament necesare pentru a fi în siguranţă pe stradă, la grădiniţă sau acasă când sunt singuri.

Alături de recomandările făcute de poliţist şi jandarm, cei 30 de copii au primit din partea noului lor prieten, simpaticul personaj - câinele detectiv Codruţ, cărţi personalizate cu numele fiecărui copil în parte, din care micuţii să înveţe cum să se comporte pentru a fi în siguranţă.

Proiectul a avut un real succes în rândul copiilor, entuziasmaţi de Codruţ şi de echipajele de poliţişti şi jandarmi care, alături de cadrele didactice, au demonstrat că educaţia este cea mai bună formă de a-i ajuta pe copii să fie în siguranţă. Acţiunea va continua şi în alte instituţii de învăţământ preşcolar din Ploieşti

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite