Cezar Ouatu participă la X Factor Marea Britanie. „A fost senzaţional. A fost mai mult decât golden buzzer!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contratenorul Cezar Ouatu participă la emisiunea X Factor UK şi va fi jurizat de vedete internaţionale de televiziune, printre care se află celebrul Simon Cowell. Emisiunea va fi difuzată pe iTV începând cu 1 septembrie.

Cezar Ouatu, în prezent angajat al Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploieşti, va cânta în faţa unui juriu exigent. În afară de Simon Cowell, în juriu sunt prezenţi în această ediţie Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson.

Contactat telefonic, contratenorul ploieştean a declarat pentru ”Adevărul” că a decis să intre în competiţia X Factor UK ”pentru că a vrut să cânt şi în altă parte nu doar în România”. Acesta a precizat că nu poate da mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în timpul emisiunii, fiind încă sub puterea unui contract de confidenţialitate. Totuşi Cezat Ouatu a mărturisit că prima audiţie a fost spectaculoasă, ”mai mult decât un golden buzz”.

Prima ediţie a X Factor cu Cezar Ouatu concurent va putea fi văzută pe 1 septembrie.

Cezar Ouatu a devenit cunoscut în România în anul 2013, atunci când a participat la Eurovision cu o piesă pop opera, "It's my life”, compusă de Cristian Faur. Ouatu a reprezentat România la Malmo, iar în finală s-a clasat pe locul 13.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite