Candidat din Prahova, bănuit că a oprit curentul pentru a sabota spectacolul concurenței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuna prahoveană Podenii Noi „trăiește" din plin agitația electorală. După ce, în urmă cu două săptămâni, candidatul USL la primărie a ajuns la spital, agresat, zilele trecute, spectacolul pentru lansarea aceluiași candidat a rămas... în întuneric. Primarul în funcție ar fi sabotat evenimentul, după cum informează maxmedia.ro.

Ostilitățile au debutat în comună cu o corecție aplicată de câțiva necunoscuți candidatului USL, Mihai Alionte, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citiți aici despre acest incident

Zilele trecute, evenimentul de lansare a candidatului USL la funcţia de primar, același Mihai Alionte, a fost sabotat cu o pană bruscă de electricitate, pusă pe seama edilului și contracandidatului Cătălin Mărgărit, după cum mai relatează sursa citată.

Dacă a fost un accident sau o manevră electorală ori dacă Mihai Alionte are pur și simplu ghinion în campanie, se va decide ulterior. Cert este, însă, că organizatorii spectacolului erau pregătiți cu generatoare, iar lansarea candidatului, refăcut după bătaie, a fost posibilă în condiții decente.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite