Bătaie electorală, cu bile de paintball, la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieștean care împărțea un ziar gratuit în zona de sud a orașului a fost lăsat fără exemplarele din publicație, iar ca bonus a primit un pumn și câteva bile de paintball pe haine.

Vineri dimineață, ploieşteanul a sesizat Poliția și a povestit agenților că, în timp ce se afla în zona de sud a orașului şi distribuia o publicaţie gratuită, a fost deposedat de aproximativ 1.500 de exemplare din publicaţia respectivă.

Omul a mai spus că a fost lovit cu pumnul de către unul din cei trei suspecţi. După ce i-au „confiscat“ publicaţiile respective, aceștia au plecat din zonă.

Mai mult, a fost „împușcat" cu câteva bile de paintball, ca un avertisment.

„Echipa operativă care s-a deplasat imediat la faţa locului a reuşit ca în scurt timp să-i identifice pe suspecţi, în acest moment fiind întreprinse activităţi de depistare a acestora în vederea tragerii la răspundere penală", ne-a spus raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Prahova.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Prahova despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite