Baschetbalist de la Ploieşti, prins drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius Hargrove este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din liga naţională
Darius Hargrove este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din liga naţională

Unul dintre cei mai importanţi baschetbalişti din Liga Naţională, americanul Darius Hargrove, extrema celor de la CSU Ploieşti, a fost găsit cu substanţe nepermise în sânge. Situaţia jucătorului va fi decisă luni. Oficialii de la Asesoft au evitat să comenteze

Americanul Darius Hargrove (29 de ani), extrema vicecampioanei CSU Asesoft Ploieşti, se află sub investigaţie pentru folosire de substanţe interzise. Baschetbalistul a recunoscut că a consumat cannabis în urmă cu mai multe săptămâni.

El este cercetat petnru uz de produse interzise. Americanul a fost testat pozitiv la un control doping de luna trecută, cu tetrahidrocanabinol (THC), substanţă decelată din canabis. Din această cauză, el a  evoluat numai în primele două meciuri din primul tur al play-off-ului Diviziei A, cu CSM Oradea, ambele câştigate de CSU. Dar înaintea partidei cu numărul trei, a fost oprit să intre pe parchet din cauza unei înştiinţări ANAD, care anunţa că el se află sub investigaţie pentru folosire de substanţe interzise.

Luni vor avea loc audierile la Agenţia Naţională Antidoping. Fiind a prima abatere, Hargrove riscă o suspendare de o lună, cel mai probabil.

Se pare că americanul ar fi consumat drogurile la finalul lunii februarie, într-o perioadă de vacanţă petrecută în ţara natală.

Oficialii clubului de baschet au evitat să discute despre acest subiect sau despre o eventuală amendă aplicabilă jucătorului. „Nu putem comenta nimic oficial, nu avem ce să comentăm noi în acest moment“, a fost tot ce ne-a spus Ionuţ Georgescu, preşedintele CSU.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite