Asesoft va juca în doliu la Craiova şi va retrage tricoul cu numărul 5, al lui Nikola Ilic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikola Ilic. FOTO: csuasesoft.ro
Nikola Ilic. FOTO: csuasesoft.ro

Nikola Ilic, jucătorul campioanei României între 2009-2011, s-a stins din viaţă, vineri dimineaţă, la doar 27 de ani, după o lungă şi grea suferinţă

Sârbul fusese operat de cancer în luna ianuarie a anului trecut, însă boala a recidivat şi i-a mâncat până şi ultima fărâmă de speranţă.

În memoria lui Nikola Ilic, jucătorii Asesoftului au decis ca, la meciul de duminică, de la Craiova, să ţină doliu. Burlacu şi colegii săi vor arbora un banner înaintea jocului, iar pe toată durata partidei vor purta banderole negre.

În amintirea celui care a fost Nikola Ilic, conducătorii formaţiei ploieştene au hotărât să retragă tricoul cu numărul 5, cel pe care pivotul sârb l-a purtat la CSU Asesoft preţ de un sezon şi jumătate.

„Am păstrat tricoul lui Nikola. Îl vom lua cu noi la Craiova şi sunt sigur că, la final, ne vom bucura împreuna pentru o nouă victorie. Ne-a părăsit un om de nota 10, un prieten şi un foarte talentat jucător. De acum înainte, va face echipă în ceruri cu regretatul Toni Alexe”, a spus preşedintele clubului, Ionuţ Georgescu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite