Asesoft merge la Oradea pentru calificarea în semifinalele playoff-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primele două jocuri, de la Brazi, socotelile sunt clare în cazul lui CSU Asesoft (2-0 la general cu CSM Oradea). O victorie în Sala „Antonio Alexe" îi califică pe ploieşteni în semifinale şi îi aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Pentru a urca, însă, această treaptă este nevoie de o evoluţie convingătoare din partea tuturor „factorilor de decizie" din cadrul lotului, una care să nu lase loc de surprize neplăcute şi de un plus de dramatism.

Chiar dacă, în meciul secund, le-a trecut glonţul pe la ureche, jucătorii Asesoftului au ieşit „curaţi", până acum, din duelul cu Pesic şi compania. O formaţie arţăgoasă pe faza defensivă, dar lipsită de o minte limpedă în atac, CSM Oradea va încerca, în faţa propriilor spectatori, să prelungească suspansul şi să împingă seria măcar în meciul 4.

Tocmai de aceea, Achim ar putea să-i acorde o mai mare responsabilitate lituanianului Navickas, conducătorul de joc al bihorenilor evoluând destul de puţin şi cu o oarecare reţinere, în urmă cu o săptămână.

Meciul 3 va debuta la ora 18.30 şi va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Alin Faur, Fabiana Niţu şi Laszlo Bukureşti. Un eventual joc 4 se va disputa joi, de la aceeaşi oră, iar dacă seria va avea nevoie de o partidă decisivă, aceasta se va desfăşura duminică, la Brazi.

Meci 3, miercuri, ora 18.30
Meci 4 (dacă este cazul), joi, ora 18:30

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image

csuasesoft.ro

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite