VIDEO Urşi hrăniţi din palmă de turişti inconştienţi pe Transfăgărăşan. „Dacă vă muşcă, ursul e de vină, nu-i aşa?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urşii au fost hrăniţi din palmă, în timp ce alţi turişti au făcut selfie-uri cu ei FOTO: Facebook/Cezar Outdoors
Urşii au fost hrăniţi din palmă, în timp ce alţi turişti au făcut selfie-uri cu ei FOTO: Facebook/Cezar Outdoors

Mai mulţi turişti au fost surprinşi în după-amiaza zilei de luni, 24 iunie, în timp ce hrăneau din palmă doi urşi pe Transfăgărăşan. Gesturile inconştiente ale turiştilor au fost filmate de un vlogger - Cezar Outdoors şi postate pe Facebook, devenind virale şi strângând peste 100.000 de vizualizări şi sute de comentarii.

Doi turişti s-au apropiat de urşi ca să le dea să mănânce biscuiţi din palmă, în timp ce alţi turişti şi-au făcut selfie-uri cu urşii.

Grav este şi faptul că lângă cei care făceau selfie-uri erau şi mai mulţi copii.

La un moment dat, autorul filmării îl întreabă pe un bărbat care hrăneşte urşii: ”Ştiţi că sunt periculoşi?”.

Iar bărbatul răspunde răzând că ştie. Acelaşi bărbat este apoi întrebat: ”Dar dacă vă muşcă, ştiţi că ursul e de vină, nu dumneavoastră. Dumneavoastră că v-aţi apropiat de el nu sunteţi de vină, nu?” şi începe să râdă.

Inconştienţa turiştilor a stârnit un val de comentarii negative pe Facebook. ”Încă o dată se dovedeşte ca suntem un popor de retardaţi”, a scris utilizatorul Bogdan Bogdan, în timp ce Vlad Cristescu a postat: ”Dar de ce nu se sesizează Înspectoratul de Politie Arges sau Inspectoratul de jandarmerie Argeş? Filmarea este destul de clară încât să poată da amenzi pentru hranirea animalelor salbatice. Măcar atata lucru sa faca pentru judetul Argeş, judeţ care este mâncat de ursi, mâncat de gauri in asfalt, etc ...”

Urşi hrăniţi pe Transfăgărăşan

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite