VIDEO O ambulanţă SMURD s-a răsturnat în centrul Piteştiului. Pacienta transportată şi alte trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Video ISU Argeş
Foto Video ISU Argeş

O ambulanţă SMURD s-a răsturnat şi mai multe persoane au fost rănite, duminică, pe B-dul Republicii din Piteşti. Persoana transportată şi trei membrii ai echipajului sunt fost răniţi.

Accidentul s-a produs într-o intersecţie semaforizată, între un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Piteşti, care circula dinspre strada Maternităţii către Trivale şi o ambulanţă SMURD, care circula dinspre Centru către Bascov. 

Ambulanţa se deplasa la un caz medical şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

"În urma accidentului, ambulanţa SMURD s-a răsturnat şi patru  persoane au fost ranite: o femeie de 63 de ani, pasager în autoturism – cu diagnostic de contuzie toracicã şi 3 membri (din 4) ai echipajului SMURD: doi paramedici, ambii de 33 de ani şi un voluntar de 30 de ani – unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană”, precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au efectuat cercetarea la faţa locului şi urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

  

Ambulanţă răsturnată în centrul Piteştiului

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite