Un pădurar din Argeş a fost bătut măr de un hoţ prins la furat lemne

0
0
Foto: FB Poliţia Română
Foto: FB Poliţia Română

Un bărbat de 33 de ani, din Argeş, a fost prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj.  Victima este un pădurar.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi, luni, prin 112, cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza comunei Cicăneşti, în cadrul căreia un pădurar ar fi fost lovit de către o persoană pe care a găsit-o în pădure.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, care au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeş, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localităţii Cicăneşti, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Şuici, cu un atelaj, împrejurare în care cel din urmă l-ar fi lovit pe pădurar.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", precizează IPJ Argeş.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite