Un nou showroom auto s-a deschis la Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul showroom s-a deschis într-o clădire modernă
Noul showroom s-a deschis într-o clădire modernă

Reteaua nationala de distributie si service TiriacAuto a deschis la Pitesti un nou showroom auto, de data aceasta pentru marca Ford. Acesta este amenajat in incinta noului complex multibrand TiriacAuto Pitesti, alaturi de showroom-urile dedicate marcilor Mercedes-Benz, Mitsubishi si Hyundai, deja existente in portofoliul dealerului pitestean.

TiriacAuto Pitesti este cel de-al optulea distribuitor si reparator Ford deschis in cadrul retelei nationale de distributie si service TiriacAuto, alaturi de dealerii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Oradea.


Deschiderea noului showroom Ford coincide cu mutarea TiriacAuto Pitesti intr-o noua locatie, situata la iesirea din Pitesti, spre Craiova, in comuna Albota. In aceasta locatie, echipa TiriacAuto Pitesti distribuie si serviseaza autovehicule apartinand marcilor Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford si Hyundai. Prin mutarea in noua locatie, TiriacAuto Pitesti ofera clientilor sai mai mult spatiu, mai multe produse si servicii, o noua marca in portofoliu (Ford) si conditii superioare de petrecere a timpului, pe durata efectuarii reparatiilor in service.


Complexul include patru showroom-uri moderne, un spatiu dedicat evaluarii daunelor rezultate in urma accidentelor rutiere, un service multibrand spatios si compartimentat conform ultimelor standarde in vigoare, un cafe bar si un spatiu generos de joaca pentru copii. Totodata, la TiriacAuto Pitesti, clientii beneficiaza de acces gratuit wireless la Internet.


Noul complex auto multibrand TiriacAuto Pitesti este situat pe DN 65, in comuna Albota, str. Albota nr. 2 (la iesirea din Pitesti, spre Craiova) si este deschis pentru public de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 19.00, si sambata, in intervalul orar 09.00 – 13.00.


PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite