Un deţinut condamnat la şase ani de închisoare s-a spânzurat la Penitenciarul Colibaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un deţinut de la Colibaşi s-a spânzurat.
Un deţinut de la Colibaşi s-a spânzurat.

Un deţinut de la Penitenciarul Colibaşi, din oraşul argeşean Mioveni, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, cu antecedente penale, s-a spânzurat, sâmbătă.

Potrivit reprezentanţilor închisorii, în primă fază a fost anunţat de urgentă personalul medical din cadrul Penitenciarului-spital Colibaşi, care s-a deplasat la faţa locului, fiind făcute manevre de resuscitare şi a fost solicitată şi prezenţa echipei SMURD Argeş, care a constatat ulterior decesul persoanei închise.

"Persoana privată de libertate S.N., condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, cu antecedente penale, s-a sinucis prin spânzurare. În conformitate cu prevederile legale, a fost informată familia decedatului, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor, procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Argeş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Serviciul de Medicină Legală Argeş", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, subcomisar Raluca Dinişor.

Dinişor a mai precizat că la nivelul penitenciarului a fost declanşată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, reprezentanţii închisorii neprecizând locul unde s-a sinucis deţinutul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite