Un bărbat din Argeş are zeci de dosare penale. A atacat poliţişti, jandarmi şi are numeroase tâlhării la activ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Judecătoria Piteşti va începe săptămâna viitoare un proces în care un argeşean de 25 de ani este acuzat că a smuls un lanţ de aur de 62 de grame de la gâtul unui bărbat aflat într-o sală de jocuri. Laurenţiu Ghenescu are deja peste 20 de dosare penale pentru tâlhărie şi ultraj.

Laurenţiu Ghenescu este în arest preventiv la Poliţia Argeş din 19 august.

În după-amiaza zilei de 18 august a.c., Constantin Ghenescu, din comuna argeşeană Mărăcineni, a smuls un lanţ de aur de 62 de grame de la gâtul unui bărbat care se afla într-o sală de jocuri din centrul Piteştiului. Agresorul a fost prins în mai puţin de o oră în zona Hotelului Ramada, în baza semnalmentelor date de către victimă, care a mers cu un echipaj de poliţie pentru a-l găsi.

Constantin Ghenescu fusese eliberat în urmă cu doar câteva luni din închisoare, după ce în mai 2017 fusese condamnat pentru ultraj, după un alt incident grav. În mai 2017, o patrulă mixtă compusă din doi poliţişti şi un jandarm a încercat să îl legitimeze pe Constantin Ghenescu după ce acesta făcea scandal tot în centrul Piteştiului. Ghenescu a scos atunci un cuţit şi l-a tăiat la deget pe un jandarm, tăindu-i apoi şi geaca unui poliţist, pe care a încercat să îl înjunghie. La vremea respectivă, Ghenescu s-a calmat de-abia după ce un poliţist a tras două focuri de armă în aer. Şi incidentul de acum doi ani a survenit tot la doar câteva luni după ce Constantin Ghenescu fusese eliberat din închisoare. Acesta a făcut aproape patru ani de închisoare între 2013 şi 2017 după ce atacat o femeie tot în Piteşti, smulgându-i geanta cu bani şi acte. Ulterior, pe parcursul anchetei, în baza amprentelor prelevate, anchetatorii au stabilit că Ghenescu mai comisese şi un furt la scurt timp după tâlhărie.

În total, Laurenţiu Ghenescu are peste 20 de dosare penale pentru infracţiuni comise din 2010 până în prezent.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite