Tombolă cu premii pentru cei care aruncă electrocasnicele vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie colectare deseuri electrocasnice                                      Foto arhiva Adevarul
Campanie colectare deseuri electrocasnice                                      Foto arhiva Adevarul

În perioada 12 - 13 aprilie 2013, între orele 9.00 - 17.00 piteştenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice care nu mai sunt de folos, la punctele de colectare special amenajate. Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris automat si la o tombolă cu premii.

Punctele de colectare ce vor fi amenajate în Cartier Găvana - Complex Albina, Expoparc - Aleea Florilor, Piaţa Primăriei, Piaţa Craiovei- platou Cinema Dacia, Piaţa Prundu, Cartier Banat - Fântâna arteziană. Cei care aduc electrocasnice vechi vor putea câştiga unul dintre următoarele premii: 1 combină frigorifică, 1 boiler, 5 cafetiere, 5 mixere şi 5 polizoare unghiulare. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care va avea loc în data de 13 aprilie 2013, ora 18.00, la Primăria Municipiului Piteşti. Pentru aparatele mari frigorifice, de climatizare sau a maşinilor de spălat rufe şi vase se acordă tichete valorice la predarea aparatului.

Transport gratuit pentru deşeurile voluminoase

Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la unul dintre numerele de telefon: 0722.552.725 sau 0753.092.707

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite