Tatăl celor doi bebeluşi declaraţi avortoni le mulţumeşte medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctoriţa Marieta Ştefănescu, şefa secţiei de neonatologie a Spitalului Câmpulung
Doctoriţa Marieta Ştefănescu, şefa secţiei de neonatologie a Spitalului Câmpulung

Preotul Narcis Glonţ, tatăl celor doi bebeluşi declaraţi avortoni de medicii de la Spitalul câmpulung a declarat ieri, pentru prima dată, în faţa reprezentanţilor mass-media că le mulţumeşte doctorilor care au avrut grijă de copiii săi.

Deşi pe numele şefei Secţiei de Neonatologie a fost întocmit un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, tatăl bebeluşilor îi ia acum apărarea doctoriţei Ştefănescu.


“Ţin să mulţumesc doamnei doctor Ştefănescu şi întregii secţii de Neonatologie. Doamna doctor chiar s-a îngrijit de copii şi s-a purtat ca şi cum ar fi fost ai dânsei. A ţinut cu tot dinadinsul să fie transferaţi şi de faţă cu mine a sunat la spitale şi maternităţi din Capitală. Nu am nicio acuză la adresa nimănui. Copiii au fost trataţi bine, raportat la nivelul de dotări pe care îl are maternitatea”,a declarat tatăl bebeluşilor.

Acesta a refuzat să răspundă la întrebările presei şi a spus doar că cei doi bebeluşi sunt bine.Ministrul Sănătăţii a cerut o nouă anchetă în acest caz, nemulţumit fiind ne raportul DSP Argeş.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite