Şoferul beat care a accidentat mortal un bătrân de 82 de ani a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Politia Română
Foto: Facebook Politia Română

Şoferul turmentat din Argeş care a accidentat mortal un bătrân de 82 de ani va fi prezentat duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

După administrarea probatoriului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pe bărbatul de 43 de ani, din Mioveni, care se afla la volanul maşinii care, ieri, a accidentat mortal un pieton.

"Reamintim că în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a precizeazat, duminică, IPJ Argeş.

Accidentul avut loc pe raza localităţii argeşene Teiu. 

Din verificări s-a stabilit că  şoferul care conducea un autoturism pe DC 100, circulând din direcţia Teiu spre Mozacu, a acroşat şi accidentat mortal, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, un pieton.

Din păcate, echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul pietonului, bărbat de 82 de ani, având domiciliul în Bucureşti", precizează IPJ Argeş.

 Vă recomandăm să citiţi şi: 

 Un bătrân de 82 de ani a murit spulberat de o maşină, pe un drum comunal din Argeş

Elena Lasconi a prins beat, la serviciu, un angajat al Primăriei Câmpulung: „Ce dulce e viaţa când ai job sigur la stat!“

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite