Şase elevi ai unui liceu din Argeş au venit beţi la ore. Cum s-a aflat că tinerii au consumat alcool

0
0
Alcool

Şase elevi din cadrul  Colegiului Tehnic Câmpulung au venit la şcoală, miercuri, în stare de ebrietate, conducerea şcolii a anunţat poliţia şi salvarea, după ce unuia dintre ei i s-a făcut rău, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi că unui elev dintr-un liceu i s-a făcut rău, după ce a băut alături de alţi colegi, potrivit Mediafax. 

„În ziua de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unităţi de învăţământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alţi colegi”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş

Echipajul medical a preluat elevul şi l-a dus la spital, iar din primele verificări a reieşit că şase elevi de clasa a 9-a au consumat alcool, adus de unul dintre ei, în şcoală.

„În urma celor constatate, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/1991, celor şase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au avut în atenţie unitatea de învăţământ şi au desfăşurat activităţi de verificare, în anul 2021. De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activităţi informativ-educative cu elevii şi cadrele didactice”, indică acelaşi comunicat.

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite