Protest: angajaţii SCN Mioveni şi-au retras cardurile de salarii de la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii de la SCN Mioveni la coadă în fata băncii   FOTO Laurenţiu Ionescu
Angajaţii de la SCN Mioveni la coadă în fata băncii   FOTO Laurenţiu Ionescu

Nemulţumiţi de faptul că nu şi-au putut ridica banii viraţi pe cardurile de salarii, peste 200 de salariaţi de la Sucursala Cercetări Nucleare din Piteşti au luat cu asalt sediul unei bănci pentru a depune cereri de închidere a conturilor. Societatea pentru care lucrează oamenii înregistrează datorii, iar banca a blocat toate conturile angajaţilor.

Salariaţii de la SCN Mioveni spun că banii au fost viraţi în conturi, însă din cauza unei datorii pe care o are Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare de la Drobeta Turnu Severin au şi ei de suferit. „Salariaţii sunt nemulţumiţi de faptul că nu si-au primit plăţile salariale, ca urmare a unui abuz, considerăm noi. E adevărat, sunt executate silit toate conturile, dar conform codului de procedură civilă, acest lucru scuteşte de la executarea silită a salariilor“, a spus Elena Dumitru, liderul de sindicat SCN Piteşti.

Această formă de protest este doar începutul şi asta deoarece mâine, după ce vor primi autorizaţia de organizare a mitingului, sindicaliştii vor protesta din nou în faţa băncii, de data aceasta în număr mult mai mare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite