Prefectul vrea o relaţie mai apropiată cu mediul de afaceri din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia Prefectului – Argeş şi-a propus pentru 2014 să dezvolte o relaţie mai apropiată cu cu angajatorii mari (cu peste 500 de angajaţi), dar şi cu sectorul mic şi mijlociu, atât pentru a afla problemele cu care se confruntă (relaţia cu instituţiile publice, nevoia de dezvoltare a afacerii, şamd), cât şi pentru a putea fi sprijiniţi în soluţionarea acestora.

În cursul acestei luni  vor fi organizate întâlniri cu primii 11 angajatori mari din judeţul Argeş. 
 

“ Este vorba despre firme în care lucrează peste 500 de angajaţi, totalul acestora ridicându-se la 27.418 salariaţi. În cadrul acestor întâlniri vor fi prezente, prin repreyentanţii lor,  şi o serie de instituţii deconcentrate care vor participa în mod constant (ITM Argeş, AJOFM Argeş, Direcţia Finatelor Publice Argeş, Agenţia de Protecţie a Mediului Argeş) cu care angajatorii au contacte directe în ceea ce priveşte desfăşurarea şi dezvoltarea activităţii, plus o serie de alte instituţii pe care angajatorii, punctual, le vor solicită să participe la întâlniri.”, spune prefectul Cristian Soare. 

În perioada următoare, întâlnirile vor fi extinse la nivel de ramură (sectorul construcţiilor, confecţiilor, transporturi, etc) cu angajatorii ce au între 100 şi 499 angajaţi. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite