Poliţiştii din Mioveni cercetează moartea suspectă, înainte de naştere, a unui făt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Wikipedia
Foto Wikipedia

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au deschis un dosar penal şi au dispus efectarea unei autopsii pentru stabilirea condiţiilor în care a survenit decesul unui făt.

Tragedia familiei din Mioveni s-a întâmplat în 17 februarie 2022. Trei zile mai târziu, luni, 20 februarie 2022, Poliţia oraşului Mioveni a fost sesizată prin plângere scrisă, referitor la modalitatea în care a survenit decesul unui făt (înaintea naşterii) şi activitatea unui medic de specialitate asupra căruia planează acuzaţii.

   

'Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", precizează IPJ Argeş.

Va fi efectuată autopsia fătului

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, desfăşoară cercetări. A fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale a copilului născut decedat, urmând ca în funcţie de concluziile acesteia să fie luate măsurile legale care se impun.

Şrire în curs de actualizare

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Accident la Curtea de Argeş. A ratat curba şi a intrat într-un gard de beton. Şoferiţa este în stare critică, pasagerul a murit

Drama unei mame care are încă o mulţime de întrebări şi vrea exhumarea bebeluşului său mort în spital

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri