Piteşti: Decapitat pe șosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a fost decapitat aseară într-un accident cumplit. O placă de lemn a zburat din remorca unui autoturism şi a spart parbrizul camionului, omorându-l pe şofer.

Un șofer de 34 de ani, din Giurgiu, a sfârșit cumplit, aseară pe o șosea din localitatea argeșeană Lunca Corbului. Gheorghe Bănică, circula regulamentar la volanul camionului său cînd o placă de lemn groasă de 5 milimetri a zburat din remorca unui autoturism aflat pe contrasens, a spart parbrizul autotrenului și l-a decapitat pe bărbat.

Acesta a murit pe loc, camionul a ajuns pe câmpul de la marginea drumului, iar șoferul vinovat de moartea bărbatului și-a văzut liniștit de drum.  Imediat după accident polițiștii au făcut mai multe filtre ca să dea de urma individului.

“Facem eforturi disperate să-l găsim. Este foarte dificil, pentru că nimeni nu ne-a putut da realții despre autoturismul în care se aflau plăcile de lemn”, a declarat subinspectorul Robert Radu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș. Dacă va fi gasit, acesta riscă până la 7 ani de închisoare, pentru ucidere din culpă.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite