Piteşti: Dacia Duster Offroad Experience ia startul la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uzina Dacia (foto arhivă)
Uzina Dacia (foto arhivă)

Timp de 4 zile, Dacia Duster va fi protagonistul unui spectacol offroad inedit, pe un circuit amenajat în oraş, la Băneasa Shopping City în Bucureşti.

În perioada 1-4 iulie toţi cei interesaţi să testeze performanţele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alături de piloţi profesionişti.

În premieră, Dacia organizează o demonstraţie de offroad destinată publicului larg, astfel încât toţi participanţii să se poată convinge singuri de abilităţile celui mai recent model al său. Dacia Duster Offroad Experience este o iniţiativă a mărcii de a se apropia şi mai mult de clienţii săi, printr-un eveniment unic.

Circuitul de la Bucureşti se deschide joi, 1 iulie, şi va funcţiona după următorul program: 1 iulie/12:00-20:00; 2 iulie/12:00-22:00; 3 şi 4 iulie/12:00-20:00. Înscrierile la drive-test sunt gratuite.

După demonstraţia de la Bucureşti, Dacia Duster Offroad Experience va ajunge pe litoral şi în alte trei mari oraşe ale ţării. Mamaia va fi prima destinaţie. În perioada 15-18 iulie, circuitul va fi amenajat în apropierea Hotelului Rex.

Din septembrie, demonstraţiile vor fi reluate la Timişoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) şi Iaşi (17-19 septembrie).

Pe toată durata spectacolului, publicul poate participa la concursuri cu premii organizate de Dacia şi partenerii săi – BRD-Groupe Société Générale, Danone şi Orange.

Dacia va organiza tombole cu mai multe premii surpriză pe tot parcursul zilei. Agentul local Dacia oferă posibilitatea participanţilor de a conduce ei înşişi Dacia Duster, într-un drive-test în oraş.

Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii Dacia. Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, el este disponibil în prezent în toată reţeaua autorizată a mărcii.

Modelul poate fi achiziţionat în trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance, Laureate), atât în variantă cu tracţiune 4x2, cât şi în variantă cu tracţiune integrală. Dacia Duster propune cel mai bun raport preţ/prestaţii/spaţiu interior pentru clasa din care face parte, se arată în comunicatul emis de Dacia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite