Piteşti: Cursuri de antropologie şi ezoterism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii trebuie să plătească doar o taxă modică. Piteştenii interesaţi de aceste domenii pot participa la orele predate de un profesor de filosofie gnostică. Aici pot afla mai multe informaţii despre misterele cunoaşterii.

Piteştenii fascinaţi de misterele Egiptului Antic şi de felul în care astrele şi zodiacul ne influenţează viaţa de zi cu zi au putu afla răspunsurile la mai multe întrebări care îi frământau. Mai mulţi profesori de la Asociaţia Gnostică de Studii Antropologice Culturale şi Ştiinţifice au susţinut luni seară şi miercuri seară, la Piteşti două conferinţe intitulate „Misterele Egiptului Antic” şi “Zodiacul Vieţii”.


Cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre antropologie, filosofie şi ezoterism pot participa în fiecare luni, începând cu 24 mai, de la ora 18.00 la cursurile care se vor desfăşura la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, din Piteşti.


Incursiune în lumea civilizaţiilor străvechi
“Cursurile pe care le organizăm sunt în general cursuri de autocunoaştere care tratează psihologia umană, diverse informaţii din trecut pe care le putem reactualiza pentru folosul omului de astăzi. Există o programă care este structurată în aşa fel încât să trecem gradual prin diverse teme combinând lucrurile teoretice. Vom învăţa partea practică, diverse metode prin care să ne putem autocunoaşte, să cunoaştem şi să dezvoltăm aceste calităţi native pe care le avem în interiorul nostru, dar care nu sunt utilizate. ”, spune profesorul de filosofie gnostică Cristian Petre.


Cursurile  sunt organizate de Asociaţia non profit AGEAC   (Asociaţia Gnostică de Studii Antropologice Culturale şi Ştiinţifice) care are la bază peste 70 de opere şi învăţături ale doctorului Samael Aun Weor, antropolog şi sociolog, care începând din 1948 a sintetizat informaţii pe care civilizaţiile trecute le-au lăsat în urma lor.


25 de lei pe lună

La cursurile viitoare se vor atinge teme precum lumea viselor, psihologia omului, misterele morţii, meditaţia, tarotul, kabala, alchimia, astrologia ezoterică, vechiile civilizaţii şi multe altele. Participanţii vor avea ocazia timp de o oră şi jumătate să facă o incursiune în aceste lumi pline de mister.
Sesiunile ştiinţifice sunt organizate periodic, cam o dată la 6 luni pentru iniţierea doritorilor. Cei care doresc să participe la aceste cursuri vor plăti o taxă de 25 de lei pe lună, reprezentând chiria sălii.


„Cursurile în sine, din voinţa fondatorului instituţiei sunt gratuite. Ceea ce cerem noi este o indemnizaţie de 25 de lei pe lună pentru a acoperi cheltuielile cu chiria salii. Asociaţia se autofinanţează din aceste contribuţii ale persoanelor.”, explică prof. Cristian Petre.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite