O mașină s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod, în Argeș. Două persoane sunt grav rănite

0
Publicat:

Doi bărbați au suferit multiple traumatisme și fracturi în urma unui accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri pe DN 73, în localitatea argeșeană Schitu Golești, unde un autoturism s-a răsturnat.

image

Accidentul a avut loc în jurul orei 0.30.

„Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ, au intervenit în cazul unui eveniment rutier (...) Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat în interiorul vehiculului două victime, care nu se puteau evacua singure. Pompierii au efectuat manevre pentru extragerea acestora, victimele fiind predate, în cel mai scurt timp, echipajelor medicale. Ambele persoane erau conștiente și cooperarante”, a precizat, miercuri, ISU Argeș.

Cele două victime - conducătorului auto, în vârstă de 38 de ani, și un pasager, în vârstă de 19 ani - au suferit multiple traumatisme și fracturi și au fost transportate la spital.

image

IPJ Argeș a descris accidentul ca fiind unul „grav”.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 73, dinspre Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat”, a precizat IPJ Argeș.

image

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul nu a consumat alcool.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

image

Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite