O mașină condusă de o pensionară a luat foc în mers, pe A1 București-Pitești VIDEO

0
Publicat:

Un autoturism a luat foc în mers, joi, pe A1 București - Pitești, la kilometrul 90. La volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 67 de ani, care s-a autoevacuat.

Mașina cuprinsă de flăcări circula pe sensul de mers Pitești - București.

Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Șoferița s-a evacuat la timp

La sosirea echipajului, autoturismul ardea generalizat.

„Autoturismul se afla în mers în momentul izbucnirii incendiului, iar în interiorul acestuia era doar conducătorul auto (femeie), care a oprit pe banda de urgență și s-a evacuat în timp util, după ce a văzut că iese fum de sub capotă!”, a explicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Șoferița, în vârstă de 67 de ani, a fost monitorizată de către paramedicii SMURD, nefiind nevoie de transport la spital.

Incendiul auto a avut loc pe A1. FOTO  ISU Argeș
Incendiul auto a avut loc pe A1. FOTO ISU Argeș

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică”, a precizat ISU Argeș.

Un caz similar a avut loc, la sfârșitul anului trecut, în municipiul Giurgiu, unde o mașină a luat foc în mers. Până la sosirea echipajelor de intervenție, femeia aflată la volan a fost ajutată de oamenii care locuiau în zonă să stingă incendiul.

Și tot anul trecut, un incendiu auto a avut loc pe DN 7. O maşină s-a făcut scrum într-o curbă. Traficul rutier pe drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea a fost afectat.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite