O argeşeancă a furat bijuterii şi bani, în valoare totală de 20.000 de lei, din casa familiei care o angajase ca îngrijitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

O femeie de 36 de ani, din judeţul Argeş, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce i-a furat pe cei care o angajaseră ca îngrijitoare. Vineri (4 martie) va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

S-a văzut în casa unei familii înstărite şi şi-a imaginat că nimeni nu va observa dacă va pleca acasă cu un pumn de bijiterii şi sume de bani. Este isprava unei femei din Ştefăneşti, care acum riscă să fie trimisă în judecată. 

Timp de două luni a furat tot ce i s-a părut la îndemână

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteştiî au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt la plângere prealabilă, şi au reţinut-o  joi  pe femea în vârstă de 36 de ani.

„Din verificările efectuate, s-a stabilit că femeia ar fi sustras, în perioada decembrie 2021- februarie 2022, mai multe bijuterii şi bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintr-o locuinţă, din municipiul Piteşti, unde era angajată ca îngrijitoare”, precizează IPJ Argeş.

Prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit păgubiţilor.

 Acţiunile s-au desfăşurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

„În ziua de 03 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cea în cauză a fost reţinută, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi

Ajutor pentru refugiaţii din Ucraina, de la Mioveni. „Este meritul comunităţii, nu al unui om sau al unui partid”

Cum se vede războiul de la clasa pregătitoare. Dialog între o învăţătoare din Piteşti şi elevii ei. „Când era mic, Putin era rău?” VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite