FOTO VIDEO Un băiat de 6 ani a reuşit să-şi salveze fraţii, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de numai 6 ani şi-a salvat familia rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autoturismului în care se aflau cu toţii, după ce acesta a plonjat în albia unui râu din Câmpulung Muscel. Băiatul a urcat pe pod, de unde a făcut semne disperate altui şofer pentru a semnala accidentul.

Accidentul s-a petrecut vineri seară, când şoferul unui autoturism Logan a pierdut controlul volanului pe centura municipiului Câmpulung Muscel. Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, dar şi a carosabilului umed, într-o curbă de 90 de grade, bărbatul a lovit cu maşina balustrada podului de peste Râul Târgului şi a plonjat în albia acestuia. Maşina a căzut de la circa şapte metri înălţime, pe pământ, la marginea apei. Unul dintre copii a reuşit să iasă din maşina strivită şi a urcat pe pod, cerând ajutorul unui şofer care trecea în acel moment prin zonă. Aşa s-a aflat de accident şi la faţa locului au sosit echipaje de la Ambulanţă, Descarcerare şi Poliţie. „Accidentul s-a produs din cauza faptului că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. A pierdut controlul volanului şi a căzut în albia râului. A rezultat decesul unei persoane şi alte patru au suferit răni”, a spus comisarul-şef Viorel Buzescu, comandantul Poliţiei Câmpulung.

image

 

Autoturismul a plonjat în albia râului, pe pavilion, ceea ce a îngreunat foarte mult acţiunea pompierilor în încercarea de a descarcera victimele. Din păcate, pentru pasagerul din dreapta, tatăl şoferului, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit pe loc, fiind strivit. Şoferul şi cei trei copii, de 9, 6 şi 3 ani care se aflau pe bancheta din spate, au fost transportaţi la spital, unde au rămas internaţi. Starea băiatului cel mare este critică. Şoferul le-a povestit poliţiştilor că a pierdut controlul volanului într-o curbă, a încercat să tragă dreapta de volan, dar a patinat cu maşina şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 7 metri. Bărbatul este încă incoerent şi nu a putut spune de unde veneau şi unde se duceau. Autoturismul este un Logan albastru şi este înmatriculat în Dolj. Oamenii legii au demarat o anchetă. Şoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

   

În zonă se petrec des astfel de accidente întrucât curbele sunt periculoase.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite