FOTO VIDEO Percheziţii în seara Ajunului la trei case din Câmpulung

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara Ajunului de Crăciun, două familii din Câmpulung s-au trezit cu mascaţii la usa. Cei vizati pentru percheziţii sunt în vizorul poliţiştilor de mai mult timp, fiind suspectaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Percheziţii, in aceasta seara, în trei locaţii, la două familii din Câmpulung. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung, sprijiniţi de Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al IPJ Argeş au descins în cele trei locaţii aparţinând lui Dumitru Boceanu zis Guţă şi Lucian Boceanu zis Badea, din Câmpulung. 

Cei doi sunt principalii suspecţi in mai multe cazuri de furt

 În urma percheziţiilor, poliţiştii au gasit mai multe bunuri provenite din furturi, dar si o armă neletală deţinută fără autorizaţie. Totodata, oamenii legii au descoperit că la una dintre case, proprietarul era branşat ilegal la reţeaua de energie electrică. "Poliţiştii musceleni au efectuat trei percheziţii pe raza oraşului pentru strângerea de probe într-un dosar penal privind infracţiuni de furt. Vom continua cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", a precizat comisarul Aliodor Duţă din cadrul Poliţiei Câmpulung

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite