FOTO VIDEO O ambulanţă care transporta pacienţi la dializă, spulberată de un BMW. Două persoane au murit, alte şase sunt rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa transporta pacienţi la dializă. FOTO Laurenţiu Ionescu
Ambulanţa transporta pacienţi la dializă. FOTO Laurenţiu Ionescu

Două persoane au murit, iar alte şase au fost rănite, marţi, dupa ce o ambulanţă BGS care transporta la dializă şase pacienţi s-a ciocnit cu un autoturism, la ieşirea din Piteşti spre Râmnicu Vâlcea.

Din primele cercetări reiese că şoferul unui autoturism BMW circula cu viteză foarte mare, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu ambulanţa care transporta pacienţi la dializă. În urma impactului, doi pacienţi şi-au pierdut viaţa, iar alte şase persoane sunt rănite  – cinci pacienţi şi şoferul ambulanţei – una dintre ele fiind în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, lt Mădălina Epure, în autoturismul implicat în accident se aflau şoferul şi şapte pacienţi. „Este un accident cu opt victime. Un bărbat a murit pe loc, iar un altul a decedat în timpul manevrelor de resuscitare, ambii fiind din ambulanţa BGS. Alte şase persoane au fost rănite şi sunt transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti. Ambulanţa BGS s-a răsturnat în urma accidentului, iar la faţa locului au ajuns mai multe salvări şi echipajul de descarcerare al ISU“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş. În urma accidentului, alte trei maşini care erau parcate au fost avariate.

"Conducătorul auto se deplasa pe contra sens şi s-a izbit cu ambulanţa societăţii private.Ambulanţa este o ambulanţă tip,sunt autorizaţi,aveau şase pacienţi şi şofer,atât cât se prevede în acte",a declarat pentru adevarul.ro ,comisar Danuţ Dinu purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat acum de către poliţşti.Pentru că avea permis de conducere şi nu era sub influenţa băuturilor alcoolice el va fii audiat în stare de libertate 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite