Doi indivizi din Argeş care au batjocorit o fată de 16 ani, reţinuţi la patru luni de la viol

0
0
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Doi indivizi care, în luna martie a acestui an, au violat o fată de 16 ani au fost reţinuţi.  Judecătoria Piteşti a dispus miercuri arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Update: Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, atâta faţă de bărbatul de 26 de ani, cât şi faţă de cel de 23 de ani.

"Bărbatul de 26 de ani se afla sub control judiciar, dispus într-o altă cauză penală, instrumentată de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, bărbatul fiind reţinut la 14 iulie a.c., într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de distrugere, loviri sau alte violenţe şi tâlhărie", precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, şi au reţinut marţi doi bărbaţi, de 26 şi 23 de ani, ambii din comuna argeşeană Dobreşti.

 Victima este o adolescentă în vârstă de 16 ani.

"Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 8 martie a.c., cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu o tânără, în timp ce se aflau pe raza oraşului Mioveni", precizează IPJ Argeş. 

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Copaci doborâţi şi gospodării inundate, în Argeş. Efectele ploilor torenţiale din noaptea de luni spre marţi

Prinşi la doi ani şi jumătate după ce, prin violenţă, au lăsat un argeşean fără 2000 de euro, 1000 lei şi 500 de grame de aur

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite