Dan Puric a făcut un spectacol de "VIS" la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia l-a avut ca invitat, vineri seara, în cadrul evenimentului maraton  “Luna de Teatru la Mioveni”, pe Dan Puric. Maestrul i-a copleşit pe iubitorii de teatru cu spectacolul  "VIS".

“Maestrul Dan Puric a reuşit şi în această seară, în faţa unei săli neîncăpătoare, să ofere publicului din Mioveni un spectacol original. Pe scurt, un one man show al pantomimei şi al expresivităţii coroprale, din care radiază bucuria de a trăi, viziunea poetică, talentul său de actor, de regizor şi de coregraf”, a anunţat, imediat după spectacol, Centrul Cultural Mioveni.

 “Luna de Teatru la Mioveni”

Reamintim că înntre 3 şi 26 martie, Primăria Oraşului Mioveni derulează evenimentul "Luna de Teatru". În această perioadă, în zilele de vineri şi duminică, se derulează nouă spectacole de teatru, inclusiv teatru pentru copii. Din distribuţie fac parte artişti consacraţi şi nume cunoscute ale scenei româneşti, precum Maia Morgenstern, Dan Puric, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mircea Rusu, Claudiu Istodor sau Gheorghe Ifrim şi Mirela Oprişor.

Foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite