Cum poţi reinstala Google Play în cazul în care aplicaţia dispare de pe smartphone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora actuală, în lume sunt sute de milioane de utilizatori care folosesc telefoane mobile cu sistemul de operare Android. Sunt cazuri în care utilizatorii se plâng fie că nu au aplicaţia Google Play preinstalată sau că aceasta le-a dispărut.

Americanii de la CNET, cel mai citit site din domeniul tehnologiei din lume, cu peste 200 de milioane de cititori pe lună în medie, au analizat cum poate fi soluţionată problema absenţei sau dispariţiei aplicaţiei Google Play de pe telefoanele mobile cu Android.

După cum spun cei de la CNET; primul pas pe care trebuie să îl faceţi este să intraţi în Setări pe telefon, mergeţi la Securitate, iar acolo, la secţiunea Surse necunoscute, bifaţi Da legat de permiterea aplicaţiilor din surse necunoscute. Specialiştii de la CNET avertizează că trebuie cu toate astea să fiţi atenţi când instalaţi o aplicaţie şi să o faceţi numai de pe site-uri de încredere.

Pentru a instala Google Play, cei de la CNET recomandă site-ul APKMirror.com, ce este realizat de către echipa ce are şi blogul Android Police. Moderatorii site-ului verifică fiecare aplicaţie pentru a se asigura că aceasta este sigură pentru a fi utilizată. Pe site-ul APKMirror pot fi descărcate ultimele versiuni de Google Play, ca şi alte mii de aplicaţii. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite